Living Room & Entrance Remodel
The cohesiveness between the custom shaker-inspired fireplace and built-in cabinetry takes emphasis in this room even with a massive 65" curved TV.



The bright mudroom and home office foyer provide a seperate, clutter-free work space. Nestled behind the custom task board on the wall is a hidden entrance to all the home media equipment (No wires showing in this home).


 

Before

Kitchen Remodel
 Neutral blue-gray tones are used to create a calm and casual environment and give a subtle backdrop to the custom walnut butcher block.
Opening the living room to the kitchen allowed us to take advantage of the large amount of natural light we otherwise would not have.

Taking a small amount of space from the adjoining room, allowed this kitchen to have a nook filled with a pantry and custom coffee bar.




 

Before

Before

Before

Bath Renovation
This Bathroom was once a small bedroom that was not getting used.  We divided the room into a bathroom and a laundry room.  This allowed the laundry to get out of the cold damp basement into the main livng area of the home.
The before pictues below show the HVAC protruding into the old closet.  Rather than moving the HVAC, we built walls around it and used the empty space above for extra built-in storage.

Laundry room photos pending.
 

Before